Poti Ramane Insarcinata Daca Iei Anticonceptionale Rigevidon

Poti Ramane Insarcinata Daca Iei Anticonceptionale Rigevidon


Poti Ramane Insarcinata Daca Iei Anticonceptionale Rigevidon. Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti. Afla ce influenteaza actiunea pilulei contraceptive! Uite la ce trebuie sa fii atenta daca iei anticonceptionale. Anticonceptionalele ofera protectie impotriva unei sarcini nedorite ... prezervativul iti ofera cea mai buna protectie daca este folosit corect.Asa cum spune si jaqui ai sanse sa ramai insarcinata si daca iei anticonceptionale dar sansele.

Da, poti ramane insarcinata daca iei anticonceptionale Rigevidon. In ciuda faptului ca aceste pastile sunt eficiente in controlul nasterilor, sunt si cazuri in care acestea nu impiedica sarcina. Gratie eficientei sale, Rigevidon este una dintre cele mai frecvent prescrise anticonceptionale. Acestea sunt disponibile ca pastile de tip monofazic si bifazic, si, in functie de varianta aleasa, ar trebui luata zilnic, la aceeasi ora.

Rigevidon este eficient doar daca pastilele sunt luate corect si in mod regulat. Uneori, persoana uita sa ia o pastila sau sa o ia la ora la care ar trebui sa o ia, ceea ce poate reduce eficienta anticonceptionalei. In cazul in care acest lucru se intampla, exista riscul ca persoana sa ramana insarcinata.

De asemenea, exista si anumite medicamente care pot reduce eficienta anticonceptionalei si, astfel, sa cresca riscul de sarcina. Aceste medicamente includ antibiotice, antiepileptice si antidepresive. Daca iei astfel de medicamente, ar trebui sa discuti cu medicul tau inainte de a lua anticonceptionale.

Rigevidon poate fi, de asemenea, ineficient daca este luat impreuna cu alte tipuri de contraceptiv. Acest lucru se intampla, de exemplu, daca persoana foloseste doua metode contraceptive simultan. Daca folosesti doua metode contraceptive, ar trebui sa discuti cu medicul tau despre riscurile asociate cu aceasta.

In plus, exista si alte factori care pot influenta eficienta pastilelor anticonceptionale. Acestea includ varsaturi, diaree si schimbari in greutate. De asemenea, este important sa nu iei doua seturi de pastile anticonceptionale in aceeasi zi.

In concluzie, da, poti ramane insarcinata daca iei anticonceptionale Rigevidon. Acest lucru se poate intampla daca pastilele nu sunt luate intocmai si in mod regulat, daca iei alte medicamente sau daca folosesti doua metode contraceptive simultan. De aceea, este important sa discuti cu medicul tau despre riscurile asociate cu folosirea acestei anticonceptionale, precum si despre orice alte medicamente pe care le iei.


ANTICONCEPTIONALE | Afecteaza Fertilitatea Vârsta pana la care pot fi folosite | Dr. Violeta Coravu



Anticonceptionale- afectează fertilitatea? Mituri si adevaruri! Anticonceptionalele (pilulele contraceptive) sunt folosite pentru a preveni o sarcina nedorita, insa nu te protejeaza de bolile cu transmitere sexuala. Dr. Violeta Coravu ne spune ce legatura exista intre pilulele contraceptive si coagulabilitatea sangelui, dar si ce metode contraceptive se pot folosi dupa nastere - pilule cu progesteron. De asemenea, veti afla pana la ce...

Anticonceptionale...cand pot ramane insarcinata? » Secțiunea: Forum medical. Buna seara! Am folosit anticonceptionale Desorelle 10 ani, iar din luna ianuarie m-am hotarat sa nu le., Poti Ramane Insarcinata Daca Iei Anticonceptionale Rigevidon.

Share with your friends